This imperial stout was aged for 2 years in rum and cognac barrels . The rum barrels take the main stage with notes of cocoa, coconut, vanilla, dark fruits, burnt sugar and sweet candied fruits coming from the cognac barrels.
Aged in a white muscat Rakia barrels (Bulgarian Brandy) for 12 months, our goal was to make a beer that can really soak up the essence of the Rakia barrel. Up front there are notes of Raisons, plums, toast, mocha and a long vanilla oak finish.
12% imperial stout. Untappd 4.25. The idea behind this imperial stout is to present a favorite Bulgarian 90s breakfast – coffee and tobacco smoke (Don’t worry there is no tabacco inside!).
American Stout, gebrouwen met Pühaste. Dit bier zit vol smaak. Je proeft direct de rijke tonen van koffie en romige chocolade. Daarna volgt een fruitige hoptoets die zorgt voor een speelse twist. Een verrassende combinatie die zowel intens als fris is.
Op vaten waar eerder turfgerookte Caol Ila whisky in heeft gelegen. De rokerige smaak komt mooi door in een krachtige stout, zoals je van Struise gewend bent. 13%
Imperial stout brewed in collaboration with masters of the medium, Pohjala. Complex malts weave thick occult magic, while vanilla transcends the orphic depths. Rise from your grave
Dulce de Leche Imperial Stout - 14.1%
In collaboration with Vault City, this is our massive imperial pastry stout loaded wth dulce de leche, caramel, vanilla and toffee. It's thick, sweet and super decadent.
Our yearly Christmas beer based on Christmas Cake, this beer has all the flavours thrown at it! Nutmeg, Cinnamon, Ginger, Orange, Almond, All Spice & Lactose make up our yummy imperial porter!
Brewed in collaboration with Beerbliotek in Sweden this is a rich & thick imperial stout boiled for 4 hours. The beer was conditioned on coconut flakes, coffee beans & cacao nibs for a real indulgent sipper.
Mooie aroma’s van vanille, hout van de barrel, bourbon, bruine suiker, chocolade en dadels. Het bier is lekker boozy en vanille uit de bourbon voert de boventoon. Tot slot vind je smaken van chocolade, bruine suiker en laurier.
We love The Dude. He just wants to go bowling. In de geur veel hout van de barrel met vanille en chocolade. In de smaak vind je hout terug met tonen van vanille, bruine suiker, toffee en laurier. Lekker boozy en een beetje rauw. Net als The Dude zelf.
Diepe cacao, rijke koffie en zachte vanille. We mengden drie soorten cacao (Papoea-Nieuw-Guinea, Cuba en Belize) van KRAK Chocolate voor een intense pure chocoladesmaak.
Cinnamon, chocolate, and chili peppers swirled together in a dark, richt stout for the most comforting, delicious, and downright decadent version of a Mexican hot chocolate you ever laid your hands on.
Caramel stout 12%. We created a deep layer of flavor using 6 different caramel malts, real caramel, buckets of molasses, and a touch of vanilla and cassonade sugar. But we also added some Tanzanian cocoa nibs to balance out the caramel intensity.