Imperial Stout gerijpt op whiskey vaten met duidelijke smaken van toffee en chocolade, dankzij de geroosterde mout. Een lange afdronk met koffie en opnieuw chocolade, maar ook een hoop whisky en tannines.
Subtiele smaak van chocolade en steenvruchten en eindigt met turfachtige afdronk. Het bier is gerijpt op peated whiskyvaten, wat aroma’s van chocolade, whisky en eikenhout geeft die lekker lang blijven hangen. Vaten: Islay 2020, Ben Nevis en CAO Ila 2009
Double Imperial Stout 12,7%. This beer is inspired by cool nights in the great outdoors; sharing stories under the stars with a mug of hot cocoa, a full hip flask and marshmallows toasting over the glowing embers.
This imperial stout was aged for 2 years in rum and cognac barrels . The rum barrels take the main stage with notes of cocoa, coconut, vanilla, dark fruits, burnt sugar and sweet candied fruits coming from the cognac barrels.
Aged in a white muscat Rakia barrels (Bulgarian Brandy) for 12 months, our goal was to make a beer that can really soak up the essence of the Rakia barrel. Up front there are notes of Raisons, plums, toast, mocha and a long vanilla oak finish.
Op vaten waar eerder turfgerookte Caol Ila whisky in heeft gelegen. De rokerige smaak komt mooi door in een krachtige stout, zoals je van Struise gewend bent. 13%
Dulce de Leche Imperial Stout - 14.1%
In collaboration with Vault City, this is our massive imperial pastry stout loaded wth dulce de leche, caramel, vanilla and toffee. It's thick, sweet and super decadent.
barrel aged imperial scotch ale aged for two years in Scotch whisky casks, then blended and aged again in heaven hill casks for 6 months. flavours of toffee malt, raisin, peat and vanilla for an ale of rare, mystifying complexity.