Campofilone pasta

Campofilone Fettuccine

Campofilone Fettuccine.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio.
De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
€4,95

Campofilone Fettuccine ai Funghi

Campofilone Fettuccine ai Funghi
€5,95

Campofilone Fettuccine al Peperoncino

Campofilone Futtuccine al Peperoncino
€5,95

Campofilone Fettuccine alla Salvia

Campofilone Fettuccine alla Salvia
€5,95

Campofilone Fusilli

100% Italiaans graan uit de Marche. Een puur product dat -afhankelijk van de soort- 20 tot 36 uur wordt gedroogd.
€4,50

Campofilone Linguine

100% Italiaans graan uit de Marche. Een puur product dat -afhankelijk van de soort- 20 tot 36 uur wordt gedroogd.
€4,50

Campofilone Linguine al Nero di Seppia

Campofilone Linguine al Nero di Seppia.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio.
De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
€5,95

Campofilone Mezze Maniche Rigate

100% Italiaans graan uit de Marche. Een puur product dat -afhankelijk van de soort- 20 tot 36 uur wordt gedroogd.
€4,50

Campofilone Pappardelle

Campofilone Pappardelle.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio.
De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
€4,95

Campofilone Tagliatelle

Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio. De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
€4,95

La Campofilone, een van de betere Italiaanse eierpasta makers.
Zij produceren alleen met zelf geproduceerde 'durum wheat semolina' en gecertificeerde eieren van scharrelkippen. Het deeg wordt gemengd bij lage temperatuur en wordt achtereenvolgens, na de peeling en het snijden geplaatst op papier.  Elke papier wordt opgevouwen in vier zijden volgens de eeuwenoude traditie van Campofilone. De laatste stap van het productieproces is het drogen, wordt gedaan op zeer lage temperatuur (onder 36 ° C), tussen de 20-48 uur.
Tenslotte wordt de pasta verpakt in smaakvolle dozen; wat ze ook zeer geschikt maakt als cadeau.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »