Campofilone

Campofilone Fettuccine

Campofilone Fettuccine.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio.
De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
€4,95

Campofilone Fettuccine ai Funghi

Campofilone Fettuccine ai Funghi
€5,95

Campofilone Fettuccine al Peperoncino

Campofilone Futtuccine al Peperoncino
€5,95

Campofilone Fettuccine alla Salvia

Campofilone Fettuccine alla Salvia
€5,95

Campofilone Fusilli

100% Italiaans graan uit de Marche. Een puur product dat -afhankelijk van de soort- 20 tot 36 uur wordt gedroogd.
€4,50

Campofilone Linguine

100% Italiaans graan uit de Marche. Een puur product dat -afhankelijk van de soort- 20 tot 36 uur wordt gedroogd.
€4,50

Campofilone Linguine al Nero di Seppia

Campofilone Linguine al Nero di Seppia.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio.
De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
€5,95

Campofilone Mezze Maniche Rigate

100% Italiaans graan uit de Marche. Een puur product dat -afhankelijk van de soort- 20 tot 36 uur wordt gedroogd.
€4,50

Campofilone Paccheri

100% Italiaans graan uit de Marche. Een puur product dat -afhankelijk van de soort- 20 tot 36 uur wordt gedroogd.
€4,50

Campofilone Pappardelle

Campofilone Pappardelle.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio.
De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
€4,95

Campofilone Tagliatelle

Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio. De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
€4,95
La Campofilone, een van de betere Italiaanse eierpasta makers.
Zij produceren alleen met eigen durum wheat semolina en eieren van scharrelkippen. Het deeg wordt gemengd bij lage temperatuur en achtereenvolgens, na de peeling en het snijden word de pasta geplaatst op papier.  Elke papier wordt opgevouwen in vier zijden volgens de eeuwenoude traditie van Campofilone. De laatste stap van het productieproces, vóór het verpakking, is het drogen, wordt gedaan op zeer lage temperatuur (onder 36 ° C), tussen de 20-48 uur.

Campofilone is een klein Middeleeuws dorpje in de regio Marche in midden Italië.
Onder dezelfde naam is in 1912 een pastabedrijf gestart in het dorpje. Het bedrijf maakt de beste eierpasta's, waarbij het grootste geheim ligt in het zelf verbouwen van tarwe, waardoor de pastamakers verzekerd zijn van de beste grondstoffen. Daarnaast gebruiken zij uitsluitend scharreleieren die aan hoge eisen moeten voldoen. De herkomst is na te trekken en gedeponeerd. In 2009 heeft La ampofilone zelfs, naast allerlei andere prijzen, het Gouden Ei Award gewonnen. De hoogste onderscheiding die bedrijven kunnen ontvangen voor het verantwoordelijke omgaan met eieren (of eierproducten).

Naast de voortreffelijke smaak van de pasta is La Campofilone dus ook een zeer verantwoord product!  
Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »