Named for a pair of sea monsters out of Greek mythology famous for terrorizing sailors, our Double Black IPA collides a boatload of tropical and piney hop flavour with a wave of warming chocolate, floating in at a potent yet quaffable 8.5%.
a deliciously more-ish small IPA with Simcoe, Talus & El Dorado hops. With it’s light % yet maximum flavour it is the perfect beer to enjoy at every moment, whether you are just chilling on your sofa or setting sail to far away adventures.
Deze bijzondere Tripel Weizen is het resultaat van een samenwerking tussen Jopen en de Portugese brouwers van Dois Corvos. Door de fusie van een Weizen en een Tripel ontstaat een bier met fruitige esters en kruidige ondertonen. >
Diepe cacao, rijke koffie en zachte vanille. We mengden drie soorten cacao (Papoea-Nieuw-Guinea, Cuba en Belize) van KRAK Chocolate voor een intense pure chocoladesmaak.
Zoet, fruitig en vol van smaak. Verwacht toetsen van druif, limoen en bessen in deze aromatische IPA. Naast klassieke hop toevoegingen in de fermentor, hebben we een vloeibaar Motueka hop product gebruikt na het centrifugeren voor een extra punch.
Wat maakt Laptop zo speciaal? Met 25% meer hop dan normaal levert dit bier een ongeëvenaarde smaakexplosie. Citra, Idaho-7 en Cashmere brengen rijke tonen van perzik, meloen en ananas.
Na uitgebreid experimenteren hebben we een alcoholvrije stout gebrouwen die Moersleutel waardig is. Rijke smaken van vanille, tonka en koffie, met rozijnen en kaneel die 12 uur lang zijn gestoomd voor extra diepte.
Whole Lotta Haze is een heerlijk frisse New England IPA, gedryhopped met Strata hop. Met een alcohol percentage van 5% is dit een echte doordrinker. De Strata hop geeft voornamelijk aroma’s van grapefruit, andere citrusvruchten, aardbei en zelfs cannabis.
Deze Barley Wine heeft maar liefst 14 manden gerijpt in Craigellachie vaten. Craigellachie is een Whisky afkomstig uit het hart van de Schotse Speyside. De whiskyvaten geven deze barley wine extra diepgang van karamel en fruitige aromatische tonen.
Gebrouwen met Krush hop. Deze hop stond voorheen bekend als experimentele hop HBC 586, maar kreeg een half jaar geleden zijn officiële naam. Krush geeft rijke aroma’s van tropisch- en steenfruit aan deze editie van Mad About Hops.
Stardust is a high-intensity New England-style Double IPA. The beer is light in color, slightly hazy, and double dry-hopped with Strata, Eclipse, and Citra hops. We've also incorporated Phantasm powder, made from Marlborough Sauvignon Blanc grapes, to unl
Ervaar Piece of Cake #2, een verleidelijke Imperial Pastry Stout met een rijke mix van kersen, vanille en romige texturen, die je smaakpapillen betovert in een onvergetelijke culinaire reis.
a salted caramel Barleywine aged in Madeira & Ruby Porto barrels. Rich notes of caramel and toffee blend with a touch of sea salt, complemented by subtle dried fruit and oak flavors from the barrels. The finish is smooth and warming, a perfect balance of
full-bodied, powerful RIS. The use of several dark malts brings out rich, deep flavors such as roasted malt, dark chocolate and fresh roasted coffee. The addition of soothing vanilla adds a soft, sweet layer of complexity
Imperial Pastry Stout gerijpt op Porto, Carcavelos en Maple vaten. Deze uitgesproken, dikke stout bevat tonen van donkere chocolade, gebrande koffie en bruine suiker, verdiept door een gebalanceerde zoetheid.
a Barrel-Aged Imperial Stout that has been aged in Rhum and French Whiskey barrels. The robust, dark base beer is enhanced by rich notes of dark chocolate and coffee, while the Rhum barrels add a subtle sweetness of caramel and tropical fruit.
a Barrel-Aged Barleywine aged in Plum Whiskey and French Whiskey barrels. The malty, sweet base of the barleywine is enriched by fruity plum notes from the Plum Whiskey barrels, while the French Whiskey barrels add soft vanilla and woody oak notes.
Ontdek onze exclusieve Imperial Stout die minimaal 12 maanden heeft gerijpt op diverse vaten. Deze diepzwarte bier biedt een weelderige smaakervaring met tonen van donkere chocolade, gedroogd fruit, verrijkt door subtiele hints van karamel en eikenhout.
B.A. Barleywine op Rum Martinique en Franse Whiskeyvaten. The rich, sweet base of the pastry stout is enhanced by the fruity, sweet, and spicy notes from the brandy, and the caramel, vanilla, and woody characteristics from the whiskey barrels.