Voor het vijfde jaar brouwt Berging de Sailing serie. Verschillende bieren, gerijpt op rumvaten. Deze quad met zijn kruidige moutsmaken heeft de rijping aangegrepen om complexer en krudiger te worden, met een zachte zoete ondertoon.
Deze stout is er niet zomaar een, maar een dry stout. De droge, strakke stout, wordt ondersteund door de bijna rozijnachtige smaken van de rum, waardoor een geweldig complexe smaakbeleving ontstaat.
Voor het vijfde jaar brouwt Berging de Sailing serie. Verschillende bieren, gerijpt op rumvaten. De barleywine wordt op zijn basis van zoete karamel en rozijnen, geweldig aangevuld door de kruidige en zoete rumvatrijping.
an Imperial Stout aged to perfection in port barrels. This exquisite brew, fit for the most discerning of palates, intertwines the opulence of a rich, robust stout with the luxurious nuances imparted by the coveted port wine barrels 11,3%
Deze krachtige stout 9,6% zit boordevol complexe moutsmaken. Volle body met kenmerkende smaken van de Schwarzwalder Kirschtorte (chocolade, kersen en room)
Zoals altijd brengt Jopen aan het eind van het jaar een nieuw Meesterstuk uit. Dit jaar is dit een Imperial Pastry Porter. Tijdens het drinken zal je melkchocolade, hazelnoot en vanille proeven.
Frontaal Simcoe’s 7th Birthday. Wat vliegt de tijd toch… Ieder jaar een nieuw verjaardagsbier. Dit keer een single hop NEIPA met…Simcoe hop. Uiteraard.
Tripel Trap is een volle tripel met 7,8% alcohol, speciaal gebrouwen om op Sinterklaas te proosten. Om te vieren dat de Goedheiligman weer in het land is hebben we de kruiden van pepernoten toegevoegd.
Ter gelegenheid van Jopens verjaardag op 11-11 brouwen ze ieder jaar hun Meesterstuk. Dit jaar een Imperial Pastry Porter Hazelnut & Milk Chocolate met 11,1% alc.