Named for the unique dual distillation method used to make Barbados rum, this beer is a blend of 75% Danish Wild Ale aged in Barbados rum barrels for two years and 25% two-year-old Danish Wild Ale macerated with a generous dose of whole Stevnsbær cherries
For this small batch of Druif, we had the honour to work with the renowned Jean-Pierre Robinot. For this field blend, we macerated destemmed grapes for six months on jonge lambik in a wooden barrel.
Golden Doesjel van 3 Fonteinen is een oude geuze gemaakt uit minimaal 25% 4 jaar oude lambiek. Deze komt voor uit brouwsels van 3 verschillende geuzerijen, waarvan 40% van 3 Fonteinen zelf. 6%. gebotteld op 13 feb 2020
Romige smoothie sour met drakenfruit, peer, banaan, ananas en citroen. Tropisch, zacht en friszuur met een fluweelzachte textuur – een fruitige bom in het glas.
Smoothie Sour Ale met guave, aardbei, perzik, sinaasappel en vanille. Vol, fruitig en romig met een fluweelzachte finish. Dessert in een glas – onweerstaanbaar lekker.
Smoothie Sour Ale packed with orange, cherry, strawberry, apricot and vanilla. Bursting with juicy citrus and ripe red fruits, balanced by creamy vanilla and a tart, dessert-like finish. Thick, fruity and irresistibly smooth.
Smoothie Sour Ale boordevol passievrucht, citroen, bosbessen, mango en kokos. Romig, tropisch en heerlijk intens. Een tropische fruitsalade in blik, perfect voor de zomer.
A lush, fruit-packed smoothie sour loaded with guava, banana, mango, mandarin, lemon and a touch of creamy vanilla.
Tropical paradise in a can - bursting with flavor and summertime vibes.
a blend of spontaneously fermented apple cider made from of cider apples from Domaine Dupont in Nor- mandy, and various vintages of wild ale brewed with Norwegian grain and wild yeast on oak bar- rels.
Kreeftwerk is gebrouwen met gerookte mout, een blend van wilde gisten en perzik puree. Dit geeft het bier een droog, fruitig karakter met lichte tonen van perzik, en een subtiele rooksmaak. 4,5%
Deze Imperial Pastry Gose combineert de betoverende zoetheid van abrikoos, de uitgesproken zuurgraad van rabarber en de verrukkelijke smaak van tonkaboon.
We behouden de basis van het oorspronkelijke recept, dat in 2022 een gouden medaille won tijdens de
Deze pastry sour combineert een romig aroma van vanille en cheesecake met een subtiele hint van framboos. De smaak is verfrissend zuur, waarbij de framboos duidelijk aanwezig is. Een vleugje vanille zorgt voor zachtheid, terwijl het volle mondgevoel een r