Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
San Mauro Aceto Balsamico di Mosto Cotto wordt volgens de oude methode gemaakt van zuivere druivenmost van de typische druivensoorten trebbiano en lambrusco die afkomstig zijn uit de provincie Modena. Lees meer..
San Mauro Aceto Balsamico di Mosto Cotto wordt volgens de oude methode gemaakt van zuivere druivenmost van de typische druivensoorten trebbiano en lambrusco die afkomstig zijn uit de provincie Modena. De ingekookte most wordt 8 jaar natuurlijk gerijpt op houten vaten van de zomereik en bevat geen enkele toevoeging.
San Mauro Aceto Balsamico di Mosto Cotto heeft een diepbruine glanzende kleur, is stroperig en heeft een aanhoudende geur en intense smaak, waarbij zoet en zuur perfect in balans zijn. Enkele druppels volstaan om de smaakintensiteit van zowel koude als warme gerechten te verhogen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen