Prachtige olijfolie uit het Altas gebergte in Marokko. Zachte tonen van amandel en een fijn pepertje. Met van oorsprong Franse olijfsoorten een culinair verantwoorde olijfolie. fles 250ml.
tht nov, 2023
Maken wonderbaarlijk lekkere droge worst van biologisch varkensvlees. Wat ze maken is 100% natuurlijk én minimaal 95% lokaal. Om het ambacht onder de knie te krijgen, gingen chefkok Brandt en politicoloog Levie een jaar in de leer in Italië.
Maken wonderbaarlijk lekkere droge worst van biologisch varkensvlees. Wat ze maken is 100% natuurlijk én minimaal 95% lokaal. Om het ambacht onder de knie te krijgen, gingen chefkok Brandt en politicoloog Levie een jaar in de leer in Italië.
De enige échte San Marzano tomaten! Sinds 1992 officieel beschermd (d.m.v. DOP) en in slechts 41 gemeenten mag deze tomatensoort verbouwd worden. De tomaten staan bekend om hun voortreffelijke smaak.
Maken wonderbaarlijk lekkere droge worst van biologisch varkensvlees. Wat ze maken is 100% natuurlijk én minimaal 95% lokaal. Om het ambacht onder de knie te krijgen, gingen chefkok Brandt en politicoloog Levie een jaar in de leer in Italië.