Croft Pink port

De eerste en nog altijd de beste Pink port! Een heerlijk glas om het voorjaar met te vieren. Vergeet deze port niet koud te drinken. Een kaartje met recepten voor zomerse cocktails is bijgesloten.

€11,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Reviews

Geen reviews gevonden...

Door traditionele rode portdruiven kortstondig koel in te weken, het licht gekleurde vruchtensap vervolgens,  - eveneens bij lage temperatuur - te vergisten, ontstaat de basis voor deze verrassend smakelijke en geheel unieke port.  Met deze wijn is een nieuwe categorie toegevoegd aan het indrukwekkende en diverse aanbod portwijnen.

Croft Pink heeft misschien nog het meeste weg van een lichtvoetige rubyport met de aanlokkelijke geur en smaak van bessen en kersen. Daarnaast domineren aroma's van framboos, bloesem, honing en grapefruit. 'Pink' is niet houtgelagerd en daardoor levendig fris van stijl en bovendien extra verleidelijk dankzij een speels fruitige afdronk die telkens doet verlangen naar een nieuwe slok. De wijn komt het beste – gekoeld geschonken of met ijs – tot z'n recht als aperitief en begeleider van gebrande amandeltjes, olijven, toastjes en charcuterie. De sublieme combinatie met miniem gezoete desserts en fruitsalades spreekt voor zich.

Geen specificaties gevonden
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Gerelateerde producten