Campofilone

Campofilone Fettucine al Limone

Heerlijke ambachtelijke pasta met toevoeging van citroenen uit Sicilië. Per 250 gram in 3 liter water slechts 1,5 minuut koken.

€6,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Reviews

Geen reviews gevonden...

Produceren alleen met eigen durum wheat semolina en eieren van scharrelkippen. Het deeg wordt gemengd bij lage temperatuur en achtereenvolgens, na de peeling en het snijden word de pasta geplaatst op papier.  Elke papier wordt opgevouwen in vier zijden volgens de eeuwenoude traditie van Campofilone. De laatste stap van het productieproces, vóór het verpakking, is het drogen, wordt gedaan op zeer lage temperatuur (onder 36 ° C), tussen de 20-48 uur.

Hieraan zijn nog Siciliaanse citroenen aan toegevoegd. Heerlijk te combineren met vis!

Geen specificaties gevonden
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.