Campofilone

Campofilone Fettuccine alla Salvia

Campofilone Fettuccine alla Salvia

€6,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Reviews

Geen reviews gevonden...
Campofilone Fettuccine alla Salvia

Ingrediënten:
Darum tarwemeel
Verse scharreleieren (33,4%)
Gedroogde salieblaadjes (1,3%) 

Hieronder volgt het recept dat op de achterkant van de doos in het Italiaans vermeld staat.

voor 4 personen

1 doos Campofilone “Fettuccine alla Salvia” 250 gram
4 mooie kalfsoesters van ongeveer 100 gram
30 gram roomboter
50 gram pijnboompitten
wat verse salie blaadjes (fijngesneden)
zout en peper
San Mauro olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

Kalfsoestertjes even aanbraden en daarna laten rusten. Ondertussen pijnboompitten geroosterd. Dan een pan met een beetje roomboter, een scheutje (bak-) olijfolie en fijn gesneden salie op het vuur. Eventueel nog wat knoflook toevoegen.
Pasta een minuutje koken, afgieten en vervolgens in de pan met salie en de rest van de roomboter doorroeren. Pasta op bord scheppen met daarboven op de pitten, kalfsoester, blaadje verse salie en rijkelijk voorzien van Olio di San Mauro.

Wijntip

Goed glas Chardonnay Reserve.

Geen specificaties gevonden
Italiaanse Delicatessen (12)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.