Campofilone

Campofilone Fettuccine al Peperoncino

Campofilone Futtuccine al Peperoncino

€6,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Reviews

Geen reviews gevonden...
Campofilone Futtuccine al Peperoncino.

Ingrediënten:
Darum tarwemeel
Verse scharreleieren (33,4%)
Peperoncino poeder (0,75%)



Het recept voor Fettuccine al peperoncino con alici. (dit recept staat op de achterkant van de doos in het Italiaans vermeld. hierbij de Nederlandse vertaling:

Voor 4 personen.

Ingrediënten:250g Fettuccine al peperoncino, 450g ansjovisjes, 200g groene paprika, knoflook, extra vergine olijfolie, zout en peper.

Bereiding: Snij de ansjovisjes in kleine stukjes. Bak de fijngehakte knoflook met een beetje olie in een grote pan.Voeg de fijngehakte paprika toe en bak even mee op een hoog vuur. Voeg de ansjovis toe en laat dit 4 minuten meebakken. Kook de Fettuccine in gezouten water "al dente", giet af en meng het door de saus.

Geen specificaties gevonden
Italiaanse Delicatessen (12)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.