Cacao nibs

Cacao Nibs zijn 'de chocolade chips' van moeder natuur. Ze geven een pure chocolade smaak, maar dan zonder suikers en melk die je normaal in chocolade producten vindt.

€2,50 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Reviews

Geen reviews gevonden...

Cacao Nibs zijn 'de chocolade chips' van moeder natuur. Ze geven een pure chocolade smaak. Met het eten van Cacao Nibs krijg je alle gezondheidsvoordelen die je ook krijgt door het eten van donkere chocolade, maar zonder al de nadelen van de consumptie van suiker en melk die in veel chocoladeproducten aanwezig zijn.

Cacao Nibs bevatten veel waardevolle bestanddelen en ze zijn een bron van vitamine B1 en rijk aan magnesium, zink, fosfor, ijzer, vezels en de vitamines D en E (bron: leverancier). De Cacao Nibs bevatten geen suiker en erg weinig natrium. (Bron: Barry Callebaut)

Je kunt de Nibs zo eten, of ze malen in een koffiemolen of keukenmachine. Ze zijn zeer geschikt in combinatie met zoet en gedroogd fruit, noten, of fruitsalades. Voeg ze toe aan smoothies, thee of desserts. Kortom, mogelijkheden te over.

 

Dit informatieblad is een verzameling en samenvatting van diverse bronnen en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.
Geen specificaties gevonden
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Gerelateerde producten

Hennepzaad

Hennepzaad

€4,95